برای دریافت فرم تعارض منافع لطفا اینجا کلیک نمایید.
سایت الکترونیکی نشریه: http://jead.gau.ac.ir
پست الکترونیکی نشریه: jead@gau.ac.ir
ویژگیها و نحوه نگارش مقالات
ساختار مقاله
ساختار مقاله شامل عناصر زیر است:
6. روشهای ارائه منابع و مأخذ: منابع و مآخذ باید به صورت درون متنی و همچنین در پایان مقاله ذکر شود.
ارجاعات در متن مقاله باید به شیوه داخل پرانتز (APA) باشد، به گونهای که ابتدا نام مؤلف یا مؤلفان، سال انتشار ذکر شود. شایان ذکر است که ارجاع به کارهای چاپ شده به همان زبان اصلی (فارسی یا انگلیسی) باشد. به عنوان نمونه: (رضایی، 1380) یا (Timmer, 1988)
در پایان مقاله، منابع مورد استفاده در متن مقاله، به ترتیب الفبایی نام خانوادگی نویسنده، به شرح زیر آورده شود (ابتدا منابع فارسی سپس منابع انگلیسی آورده شود):
کتاب: نام خانوادگی مؤلف، حرف اول نام مؤلف، و تکرار آن برای مؤلفان بعدی. سال چاپ. عنوان کتاب. نوبت چاپ، ناشر. محل انتشار
نمونه فارسی:
احمدپور داریانی، م. 1381. کارآفرینی: تعاریف، نظریات و الگوها. انتشارات پردیس. تهران.
نمونه انگلیسی:
Timmons, J. A. 1999. New venture creation: Entrepreneurship for the 21st century (5th ed.). US: Irwin/McGraw-Hill.
مقاله:نام خانوادگی مؤلف، حرف اول نام مؤلف، و تکرار آن برای مؤلفان بعدی. سال چاپ. عنوان مقاله. عنوان مجله، سال انتشار مجله، شماره مجله: شماره صفحات مقاله.
نمونه فارسی:
شریفزاده، ا.، محبوبی، م. ر. و عربیون، ا. 1388. تبیین مؤلفههای توسعه کسب و کارهای کشاورزی در استان گلستان. توسعه کارآفرینی، 1 (4): 88-71.
نمونه انگلیسی:
Krueger, N.F. 1993. The impact of prior entrepreneurial exposure on perceptions of new venture desirability and feasibility. Entrepreneurship Theory and Practice, 18 (1): 5-21.
در صورت استفاده از منابع اینترنتی، علاوهبر رعایت روش ذکر منبع که در بالا توضیح داده شد، نشانی اینترنتی منبع نیز در ادامه آورده شود، و سپس داخل پرانتز تاریخ مراجعه اینترنتی (بازیابی از اینترنت) قید شود. مثال:
Stark, S. 2000. Women and Globalization, available at: www.emory.edu (retrieved April 2002)
اگر منبع نشریه چاپ شده با نام یک موسسه است، باید شامل نام موسسه، سال انتشار، عنوان نشریه و محل انتشار باشد. برای سایر موارد به آخرین شماره رجوع شود.
منابع فارسی ترجمه شده از زبانهای خارجی باید با نام مترجم ارجاع گردد و بعد از عنوان کتاب، یا مقاله، واژه ”ترجمه“ داخل پرانتز درج میگردد مثال:
1.Sarmadnia, Gh. And Kocheki, A. 1996. Crops physiology. Mashhad jehad. Daneshgahi Press. Sixth Edition. 467pp. (Translated in Persian).
در صورت استفاده از منابع اینترنتی، علاوهبر رعایت روش ذکر منبع که در بالا توضیح داده شد، نشانی اینترنتی منبع نیز در ادامه آورده شود، و سپس داخل پرانتز تاریخ مراجعه اینترنتی (بازیابی از اینترنت) قید شود. مثال:
Stark, S. 2000. Women and Globalization, available at: www.emory. edu (retrieved April 2002).
7. جداول و شکلها در متن مقاله با ذکر شماره مسلسل گنجانده شوند و از قرار دادن آنها در آخر مقاله خودداری گردد. (اشکال و نمودارهای مقاله حتما اصل بوده و دارای کیفیت مطلوب باشد. اندازه قلمها خصوصاً در مورد منحنیها (legend) به گونهای انتخاب شوند که پس از کوچک شدن مقیاس شکل برای چاپ نیز خوانا باشند).
8. عناوین جداول در بالا و عناوین شکلها در زیر آنها با شمارههای مجزا قید گردد. از بکار بردن عنوانهایی مانند نمودار، تصویر، نقشه و عکس و غیره خودداری و و کلیه آنها با عنوان شکل درج گردد.
نکته مهم:
9. برای ارجاع به منابع در متن تنها نامخانوادگی نویسنده و سال انتشار منبع فارسی نوشته شود. اگر تعداد نویسندگان بیش از دو نفر باشد، فقط به ذکر نامخانوادگی نویسنده اول و سپس ”همکاران“ اکتفا شود.
10. نویسندگان محترم دقت نمایند که همه منابع داخل متن باید در انتهای متن نیز درج شود. همچنین نباید در منابع انتهای متن، منبعی باشد که در داخل متن به آن ارجاع نشده است.
فایل تعهد نامه