درباره نشریه

نشریه «کارآفرینی در کشاورزی» نشریه‌ای فارسی- انگلیسی با رویکرد علمی به دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، به‌منظور انتشار نتایج پژوهش‌ها، رشد آگاهی، توسعة علمی و ترویج دانش تخصصی در زمینة توسعه کارآفرینی و کسب و کار در بخش کشاورزی و دیگر زمینه‌های مربوط شامل کسب و کارهای منابع طبیعی و گردشگری، تعاونی، کارآفرینی روستایی، نوآوری، فن‌‌آوری و مباحث عمومی کارآفرینی منتشر می‌شود.

سیاست کارآفرینی در کشاورزی برای دسترسی آزادکلیه مقالات ژورنال دسترسی آزاد است. دسترسی آزاد روشی است برای دسترسی آنلاین رایگان و بدون محدودیت به محصولات تحقیقاتی. این به طور چشمگیری دنیای نشر علمی را تغییر می دهد. ما مفتخریم که گزینه های انتشار انعطاف پذیر را برای محققان ایرانی و بین المللی که مایلند تحقیقات خود را به عنوان دسترسی آزاد در دسترس قرار دهند ، ارائه دهیم.کارآفرینی در کشاورزی از شرایطی که توسط Creative Common's Attribution (CC-BY) بیان شده است ، استفاده می کند تا اصطلاحات استاندارد دسترسی آزاد باشد.