احمدی، ک.، قلیزاده، ح.، عبادزاده، ح.، حاتمی، ف.، فضلی، م.، حسینپور، ر.، کاظمیان، ا. و رفیعی، م. (1395). آمار نامه کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی. چاپ اول. انتشارات لاله یاسان.
اصغریپور، م. ر. و صالحی، ف. (1394). کاربرد انرژی در تولید گندم: مقایسه تحلیلی نظام تولید گندم دیم و آبی در شهرستان کرمانشاه. بومشناختی کشاورزی، 5 (1)، 11-1.
باقرزاده، آ. و تیموری، س. (1388). برآورد تابع تقاضای انرژی در بخش کشاورزی. هفتمین همایش ملی انرژی.
تربک، ا.، ویسی، ه.، مهدوی، د. م.، کامبوزیا، ج. و دیهیم، ر. (1393). تجزیهوتحلیل امرژی: راهبردی برای توجه به کیفیت انرژی و اثرات محیطزیستی کشاورزی. کنفرانس سراسری الکترونیکی محیطزیست و انرژی ایران. شیراز، 25 مهر.
رجبی، م. ح.، سلطانی، ا.، زینلی، ا. و سلطانی، ا. (1391). ارزیابی مصرف انرژی در تولید گندم در گرگان. پژوهشهای تولید گیاهی، 19 (3)، 171-143.
رحیمیزاده، م.، مدنی، ح.، رضادوست، س.، مهربان، ا. و مرجانی، ع. (1390). تجزیهوتحلیل انرژی در بوم نظامهای کشاورزی و راهکارهای افزایش کارایی انرژی. ششمین همایش ملی انرژی. تهران. 22 خرداد.
رضایی، ب.، نادری، ن. و رستمی، س. (1397). ضرورت توسعه کارآفرینی سبز در بخش کشاورزی. مطالعات کارآفرینی و توسعه پایدار کشاورزی، 5 (1)، 16-1.
سلیمیپور، س.ع. و نقشبندی، ی. (1394). امرژی: مفهوم، ضرورت و کاربردها. فناوریهای نوین در سیستمهای انرژی، 2، 56-48.
عامری، ع. ا. (1378). بررسی کارایی انرژی در سیستمهای سنتی و مدرن کشاورزی. مجموعه مقالات چهارمین کنفرانس سراسری روستا و انرژی، کاشان، 520-501.
کریمی، س. (1396). کشاورزی ارگانیک، فرصتی برای کارآفرینی کشاورزی. مطالعات کارآفرینی و توسعه پایدار کشاورزی، 4 (3)، 24-13.
کوچکی، ع. و حسینی، م. (1373). کارآیی انرژی در اکوسیستمهای کشاورزی. چاپ اول. مشهد: انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
نصیری محلاتی، م.، کوچکی، ع.، رضوانی، پ. و بهشتی، ع. (1380). اگرواکولوژی (ترجمه). چاپ اول،. مشهد، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
ویسی، ه.، تربک، آ.، کامبوزیا، ج.، مهدوی دامغانی، ع. و دیهیم فرد، ر. (1395). ارزیابی عملکرد و پایداری امرژی سهنظام کشاورزی: مطالعهی موردی، بوم نظامهای گندم، ذرت دانهای پاییزه و ذرت علوفهای بهاره در شهرستان دزفول استان خوزستان. کشاورزی بومشناختی، 6 (2)، 161-140.
یوسفی، م. (1389). مطالعه کارایی انرژی و پایداری بومنظامهای زراعی تولید گندم در شهرستان کنگاور. پایاننامه کارشناسی ارشد زراعت. دانشگاه شهید بهشتی. پژوهشکده علوم محیطی.
Alam, M. S., Alam, M. R. & Islam, K. K. (2005). Energy Flow in Agriculture: Bangladesh. American Journal of Environmental Sciences, 1 (3), 213–220.
Bastianoni, S., Pulselli, F. M., Panzieri, M. & Rustici, M. (2006). Exergy versus emergy flow in ecosystem: Is there an order maximaization? Ecological Indicators, 6, 58-62
Brandt-Williams, S. L. (2002). Handbook of emergy evaluation: a compendium of data for emergy computation issued in a series of Folios. Center for Environmental Policy Environmental Engineering Science. University of Floriga, Gainesville.
Brown, M. T. & Vivas, M. B. (2007). Landscape development intensity index. Environmental Monitoring and Assessment, 101 (1-3), 289-309.
Conforti, P., and Giampietro, M. 2020. Fossil energy use in agriculture: an international comparison. Agriculture, ecosystems and environment, 65 (3), 231-243.
Chen, B., Chen, Z., Zhou, Y., Zhou, J., and Chen, G. 2023. Emergy as embodied energy based assessment for local sustainability of a constructed wetland in Beijing.
Esengun, K., Gunduz, O. & Erdal, G. (2007). Input–output energy analysis in dry apric\ot production of Turkey. Energy Convers Manage, 48,592–598.
Feng, J., Lu, S., Fu, Z. & Tian, D. (2013). Emergy analysis of protected grape production system in China. Advanced Materials Research, 76, 3938-3942.
Ghaley, B. & Porter, J. R. (2013). Emergy synthesis of a combined food and energy production system compared to conventional wheat (Triticum aestivum) production system. Ecological Indicators, 24, 534–542.
Gundogmuş, E. (2006). Energy use on organic farming: A comparative analysis on organic versus conventional apricot production on small holdings in Turkey. Energy conversion and management, 47 (18), 3351-3359.
Hatirli, S. A., Ozkan, B. & Fert, C. (2005). An econometric analysis of energy input–output in Turkish agriculture. Renewable and sustainable energy reviews, 9 (6), 608-623.
Hu, S., Mo, X., Lin, Z. & Qiu, J. (2010). Emergy assessment of a wheat-maize rotation system with different water assignments in the North China Plain. Environmental management, 46 (4), 643-657.
Kaltsas, A. M., Mamolos, A. P., Tsatsarelis, C. A., Nanos, G. D. & Kalburtji, K. L. (2007). Energy budget in organic and conventional olive groves. Agric.Ecosyst. Environ, 122, 243-251.
La Rosa, A. D., Siracusa, G. & Cavallaro, R. (2008). Emergy evaaqq Aaluation of Sicilian red orange production. A comparisonbetween organic and conventional farming. Journal of Cleaner Production, 16, 1907-1914.
Lefroy, E. & Rydberg, T. (2003). Emergy evaluation of three cropping systems in southwestern Australia. Ecological Modelling, 161 (3), 195-211
Mohammad ghasemi, M., 2021. Cost-Benefit Analysis of Agricultural Products in Sistan Region ». Journal of Rural and
Development Research. 11(4), 69-71.
Ortega, E., Cavalett, O., Bonifácio, R., and Watanabe, M. 2023. Brazilian soybean production: emergy analysis with an expanded scope. Bulletin of Science, Technology and Society, 25 (4), 323-334.
Ozkan, B., Akcaoz, H. and Fert, C. (2004). Energy input–output analysis in Turkish agriculture. Renewable Energy, 29, 39–51.
Ozkan, B., Kurklu, A., & Akcaoz, H. (2004). An input–output energy analysis in greenhouse vegetable production: a case study for Antalya region of Turkey. Biomass and Bioenergy, 26 (1), 89-95.
Tipi, T., Cetin, B. & Vardar. A. (2009). An analysis of energy use and input cost for wheat production in turkey. J. Agric. Environ, 7, 352-356.
Voora, V. & Thrift, C. (2010). Using emergy to value ecosystem goods and services: International Institute for Sustainable Development.
Wang, X., Chen, Y., Gao, W., Qin, J., Zhang, F. & Wu, X. (2014). Emergy analysis of grain production systems on large-scale farms in the North China Plain based on LCA. Agricultural Systems, 128, 66–78.