احمدی، س،. کوهستانی، ح.، یادآور، ح.، و شعبانعلیفمی، ح. 1398. طراحی مدل توسعه کارآفرینی کشاورزی پایدار در بین زنان روستایی (مطالعه موردی: استان کردستان). مجله کشاورزی و تولید پایدار، 29 (3): 251-237.
پارساپور، س.، براتی، ج.، و رسولزاده، م. 1396. عوامل اثرگذار بر پایداری بنگاههای کوچک و کارآفرین، مورد مطالعه: بنگاههای صنعتی شهرستان مشهد. نشریه توسعه کارآفرینی، 10 (1): 60-41.
پژوهان، ع.، عمانی، ا.ر.، و حبیبیقهفرخی، ن. 1395. بررسی عوامل مؤثر بر پایدارسازی شرکتهای تولید کننده بذر استان خوزستان با استفاده از تکنیک تحلیل عاملی. فصلنامه راهبردهای توسعه روستایی، 3 (4): 533-525.
حیدریساربان، و. 1391. نقش تعاونیهای تولید روستایی در ارتقای توانمندیهای فنی و اقتصادی کشاورزان گندمکار (مطالعه موردی: گندمکاران شهرستان مشگینشهر)، فصلنامه روستا و توسعه، 15(1): 133-109.
خدامیپور، ا.، و شفیعیهمتآباد، ح. 1392. پایداری شرکتها و اندازهگیری آن، نشریه حسابرس، 69: 5-1.
درینی، م.و.، آقاجانیافروزی، ع.ا.، تابان، م.، و محمدیصالح، م. 1394. مدلیابی عوامل داخلی مؤثر بر عملکرد شرکتهای کوچک و متوسط. فصلنامه مطالعات مدیریت صنعتی، 13 (36): 94-61.
دیوسالار، س.، و بزرگی، ف. 1391. بررسی نقش کارآفرینی در رشد اقتصادی و توسعه پایدار. کنفرانس ملی کارآفرینی و مدیریت کسبوکارهای دانش بنیان: بابلسر.
سازمان مدیریت و برنامهریزی استان گلستان. 1400. سالنامه آماری استان گلستان.
سپهپناه، م.، و موحدی، ر. 1394. کارآفرینی پایدار رویکردی نو در کشاورزی. نشریه کارآفرینی در کشاورزی، 2 (1): 36-19.
شرفی، ل.، رضایی، ر.ا.، میرکزاده، ع.ا.، و کرمیدهکردی، ا. 1398. طراحی مدل پایداری کسبوکارهای کوچک و متوسط کشاورزی. نشریه پژوهشهای ترویج و آموزش کشاورزی، 12 (2): 24-11.
فراهانی، ح.، و الوندی، م. 1399. تبیین چالشهای کارآفرینی کسبوکارهای کوچک روستایی (مطالعه موردی: روستاهای شهرستان بیجار). نشریه تحقیقات کاربردی علوم جغرافیایی، 20 (57): 119-105.
معتمدینیا، ز.، موحدمحمدی، س.ح.، علمبیگی، ا.، و مهدیزاده، ح. 1400. تحلیل محتوای موانع رشد اکوسیستم کارآفرینی در بستر نظام آموزش عالی کشاورزی کشور، نشریه کارآفرینی در کشاورزی، 8 (2): 96-81.
مقصودی، ن.ا. 1396. درآمدی بر اشتغال در بخشهای عمده استان تهران بر اساس داده ستانده بخشی، نشریه اقتصاد و مدیریت شهری، 5 (3): 78-63.
ملاشاهی، غ.ع.، ظریفیان، ش.، و سارانی، و.ا. 1394. عوامل مؤثر بر موفقیت کسبوکارهای کوچک و متوسط زراعی و باغی شهرستان زابل. مجله تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران، 2-46 (4): 748-739.
Al-Hyari., K. 2013. Identifcation of barrier factors and potential solutions to SMEs development among Jordanian manufacturing sector. International Journal of Business .and Management, 8(24): 132-140.
Annosi, M.C., Appio, F.P., and Brunetta, F. 2022. Sustainability in agribusiness: What is still in the works. In Sustainability in Agribusiness (pp. 173-177). Routledge.
Antolin-Lopez, R., Delgado-Ceballos, J., and Montiel, I. 2016. Deconstructing corporate sustainability: a comparison of different stakeholder metrics. Journal of Cleaner Production, 136 :5-17.
Asa, A.R., and Prasad, N.S. 2014. Analysis on the factors that determine sustainable growth of small firms in Namibia. International Journal of Management Science and Business Administration, 1(1): 5-11.
Atkinson, G. 2010. Measuring corporate sustainability. Journal of Environmental Planning and Management, 43(2): 235-252.
Bae, H., and Smardon, R.S. 2011. Indicators of Sustainable Business Practices. Environmental Management in Practice, State University of New York Press, New York: https://www.researchgate.net /publication/Indicators_of_Sustainable_Business_Practices#fulltextfilecontent.
Bansal, P. 2004. Evolving sustainably: a longitudinal study of corporate sustainable development. Strategic Management Journal, 26(3), 197–218.
Benzazoua, A.B., Ardjouman, D., and Abada, O. 2015. Establishing the factors affecting the growth of small and medium-sized enterprises in Algeria. American International Journal of Social Science, 4 (2): 101-115.
Biranvand, A., Seif, M.H., Safa, S. and Mazloumian, S. 2019. An Investigation into the Effective Factors on the Intention to Commercialization of Knowledge in a University: A Case Study. Library Philosophy and Practice (e-Journal): file:///C:/Users/user/Downloads/P3.pdf.
Bocken, N.M., Short, S.W., Rana, P., and Evans, S. 2014. A literature and practice review to develop sustainable business model archetypes. Journal of Cleaner Production, 65: 42-56.
Brenya, R., Akomea-Frimpong, I., Ofosu, D., and Adeabah, D. 2022. Barriers to sustainable agribusiness: a systematic review and conceptual framework. Journal of Agribusiness in Developing and Emerging Economies, Vol. ahead-of-print No. ahead-of-print.
Carroll, J.J. 2017. Failure is an option: the entrepreneurial governance framework. Journal of Entrepreneurship and Public Policy, 6 (1): 108-126.
Carter, C.R., and Rogers, D.S. 2008. A Framework of sustainable supply chain management: Moving toward new theory. International Journal of Physical Distribution and Logistics Management, 38 (5): 360-387.
Christina, B., Neelufer, A., and Al-Amri, S. 2014. Challenges and barriers encountered by the SMEs owners in Muscat. International Journal of Small Business and Entrepreneurship Research, 2 (3): 1-13.
Darnhofer, I., Bellon, S., Dedieu, B., and Milestad, R. 2010. Adaptiveness to enhance the sustainability of farming systems. A review. Agronomy for sustainable development, 30: 545-555.
Dias, C.S., Rodrigues, R.G., and Ferreira, J.J. 2019. Agricultural entrepreneurship: going back to the basics. Journal of Rural Studies, 70: 125 -138.
Dzingirai, M. 2021. The role of entrepreneurship in reducing poverty in agricultural communities. Journal of Enterprising Communities: People and Places in the Global Economy, 15(5): 665-683.
Freeman, R.E. 1984. Strategic management: A stakeholder perspective. Boston, MA: Pitman, United States. Boston.
Getachew, R. D. 2015, External factors affecting firm growth: Evidence from small scale manufacturing firms in Tigray regional state of Ethiopia. International Journal of Management and Business Research, 5 (4): .279-286.
Hair Jr, J.F., Hult, G.T. M., Ringle, C.M., and Sarstedt, M. 2021. A primer on partial least squares structural equation modeling (PLS-SEM). Sage publications.Los Angeles.
Hansson, A.M., Pedersen, E., Karlsson, N.P., and Weisner, S.E. 2022. Barriers and drivers for sustainable business model innovation based on a radical farmland change scenario. Environment, Development and Sustainability, 1-24.
Hoyk, E., Szalai, Á., Palkovics, A., and Farkas, J.Z. 2022. Policy gaps related to sustainability in Hungarian agribusiness development. Agronomy, 12(9): 2084.
Hsu, C.H., Chang, A.Y., and Luo, w. 2017. Identifying Key performance factors for sustainability development of SMEs – integrating QFD and fuzzy MADM methods. Journal of Cleaner Production, 161: 629–645.
Intanon, R., Sumkaew, N., and Wattana, C. 2019. Factors Influencing the Success of Small and Medium Scale Manufacturing Enterprises. Open Journal of Social Sciences, 7 (30): 335-345.
Johnson, M.W., Christensen, C.M., and Kagermann, H. 2008. Reinventing your business model. Harvard business review, 86(12), 50-59.
Jonas, J., and Eriksson, S. 2007. Sustainable business at small and medium-sized
enterprises (SMEs): the case of Coffee Queen AB: https://www.diva-portal.org/smash/record.jsf?pid=diva2:4945.
Klassen, S.E. 2022. Just in principle?: assessing the contributions of organic farming to socio-ecological sustainability in Canadian agriculture (Doctoral dissertation, University of British Columbia): 10.14288/1.0421368.
Lang, L.D., Dong, N.T., Ferreira, J.J., Behl, A., and Dao, L.T. 2022. Sustainable agribusiness entrepreneurship during the Covid-19 crisis: the role of social capital. Management Decision, 60(9): 2593-2614.
Manyise, T. and Dentoni. D. 2021. Value chain partnerships and farmer entrepreneurship as balancing ecosystem services: Implications for agri -food systems resilience. Ecosystem Services, 49: 101279.
Morioka, S.N., Evans, S., and de Carvalho, M.M. 2016. Sustainable Business Model Innovation: Exploring Evidences in Sustainability Reporting. Procedia CIRP, 40: 659-667.
Mukherjee, A., Kamarulzaman, N.H., Vijayan, G., and Vaiappuri, S.K.N. 2016.
Sustainability: A Comprehensive Literature. In Handbook of Research on
Global Supply Chain Management, IGI Global, Pennsylvania.
Parrish, B.D. 2010. Sustainability-driven entrepreneurship: Principles of organization design. Journal of Business Venturing, 25 (5): 510-523.
Phillis, Y.A., and Davis, B.J. 2009. Assessment of Corporate Sustainability
via Fuzzy Logic. Journal of Intelligent and Robotic Systems, 55: 3–20.
Pindado, E. and Sanchez, M. 2017. Researching the entrepreneurial behaviour of new and existing ventures in European agriculture. Small Business Economics, 49: 421 -444
Polbitsyn, S.N. 2021. The role of entrepreneurship in the sustainable development of rural areas in Russia. Ekonomika Regiona= Economy of Regions, (2): 619.
Ureña Espaillat, H.J., Briones Penalver, A.J., and Bernal Conesa, J.A. 2022. Influencing responsible green innovation in Dominican agribusiness performance. Corporate Social Responsibility and Environmental Management, 29(3): 675-685.
Wale, E., Chipfupa. U. and Hadebe, N. 2021. Towards identifying enablers and inhibitors to on -farm entrepreneurship: evidence from smallholders in KwaZulu -Natal, South Africa. Heliyon, 7(1): e05660.
Wibowo, A. and Saptono, A. 2018. Does teachers creativity impact on vocational students entrepreneurial intention?. Journal of Entrepreneurship Education, 21 (3): 1-12.
Zhang, X., Jia, X., Zhang, G., Hu, J., Sheng, W., Ma, Z., and Liu, Z. 2014. Efficient removal and highly selective adsorption of Hg by polydopamine nanospheres with total recycle capacity. Applied Surface Science, 314: 166–173.