- ادواردز، ک. آ. 1379. کشاورزی پایدار. ترجمه و تدوین عوض کوچکی، محمدحسینی و ابوالحسن هاشمی دزفولی، مشهد: انتشارات دانشگاه مشهد.
- آجودانی، ز. و مهدیزاده، ح. 1388. زمینهیابی امکان توسعه و ترویج کشاورزی ارگانیک در استان کرمانشاه از دیدگاه کارشناسان کشاورزی. پژوهشهای ترویج و آموزش کشاورزی، 2(4): 65- 73.
- بریم نژاد، و. 1393. شناسایی عوامل مؤثر بر بازاریابی محصولات سالم و ارگانیک. اقتصاد کشاورزی، ویژهنامه، 217- 232.
- جعفری، ا.، محلوجی، م.، صلحی، م. و دوازده امامی، س. 1386. اصول و مبانی و چالشهای کشاورزی ارگانیک. فصلنامة علمی کشاورزی پایدار، 4(3): 13-19.
- حسینزاده، ع.، یوسفپور، م.ر. و احدزاده، س. ۱۳۹۴. نقش آموزشهای مهارتی و کارآفرینی در توسعه مشاغل سبز و پایدار روستایی. همایش ملی و کار شایسته و مشاغل سبز، گیلان، موسسه کار و تأمین اجتماعی و اداره کل تعاون.
- رستمی سلیمانی، ت. 1394. نگرش کشورها به توسعه پایدار و بررسی شاخصهای توسعه انسانی و زیستمحیطی در پایداری. همایش ملی کار شایسته و مشاغل سبز، گیلان، موسسه کار و تأمین اجتماعی و اداره کل تعاون.
- رمضانی قوامآبادی، م.ح. 1393. اقتصاد سبز: گامی به سوی تحقق توسعه پایدار در حقوق بینالملل محیط زیست. دو فصلنامه دانشنامه حقوق اقتصادی (دانش و توسعه سابق)، دوره جدید، 21(6): 114- 141.
- سپهپناه، م. و موحدی، ر. 1394. کارآفرینی پایدار و رویکردی نو در کشاورزی. نشریه کارآفرینی در کشاورزی، 2(1): 19-36.
- سلطانی ناصری، ا. و مرتضوی امیری، ج. 1394. بررسی رابطه بالندگی سازمانی با توانمندسازی شغلی کارکنان صندوق کارآفرینی امید شمال کشور. همایش ملی کار شایسته و مشاغل سبز، گیلان، موسسه کار و تأمین اجتماعی و اداره کل تعاون.
10. شاهی مریدی، ر.، کاظمی، ح. و کامکار، ب. 1396. ارزیابی وضعیت توسعه کشاورزی پایدار در استان گلستان. دانش کشاورزی و تولید پایدار، 27(1): 198- 215.
11. شریفی مقدم، م. 1386. شرح محتوا و فعالیتهای انجام شده در پروژه IPM/FFS در دو سطح ملی و خاورمیانهای FAO در جمهوری اسلامی ایران. تهران: وزارت جهاد کشاورزی، معاونت ترویج و نظام بهرهبرداری.
12. شریفزاده، م.ش. 1393. کشاورزی پایدار کارآفرینانه: در جستجوی رهیافتی مقتضی برای تسهیل توسعه کسب و کارهای کارآفرینانه کشاورزی. نشریه کارآفرینی در کشاورزی، 1(1): 103- 129.
13. شعابنعلی فمی، ح.، قاسمی، ج. و محمدزاده نصرآبادی، م. 1387. نظام های کشاورزی پایدار (مروری بر رویکردهای غالب). تهران: موسسه فرهنگی منادی تربیت.
14. عبدالهی، س. 1387. بررسی چشمانداز توسعه کشاورزی ارگانیک در ایران. موسسه پژوهشهای برنامهریزی و اقتصاد کشاورزی، وزارت جهاد کشاورزی.
15. کامکار، ب. و مهدوی دامغانی، ع. م. 1387. مبانی کشاورزی پایدار. انتشارات جهاد دانشگاهی مشهد.
16. کوچکی، ع.ر.، منصوری، ه.، قربانی، م. و رجبزاده، م. 1392. بررسی عوامل مؤثر بر تمایل به مصرف محصولات ارگانیک در شهرستان مشهد. نشریه اقتصاد و توسعه کشاورزی، 27(3): 188- 194.
17. مطیعی لنگرودی، ح. و شمسایی، ا. 1388. توسعه و کشاورزی پایدار. تهران: انتشارات دانشگاه تهران.
18. میردامادی، م. و خادمی، ه. 1382. کشاورزی ارگانیک، شناخت و راهکارهای کاربرد آن. مجله جهاد، 261: 82.
19. نصر اصفهانی، ا. و میرفندرسکی، س. 1384. بررسی وضعیت کشاورزی ارگانیک در ایران و جهان. وزارت جهاد کشاورزی، معاونت برنامهریزی و اقتصادی، موسسه پژوهشهای برنامهریزی و اقتصاد کشاورزی.
20. نیکبخت، م. و ذکی دیزجی، ح. 1385. کشاورزی دقیق. چالشها و چشماندازها در ایران، نشریه کشاورزی و منابع طبیعی، 10: 34-40.
21. هاتفیلد، ج. ا. و کارلن، د. ا. 1376. نظامهای کشاورزی پایدار. ترجمه عوض کوچکی، محمد حسینی و حمیدرضا خزایی. مشهد: جهاد دانشگاهی مشهد.
- Allen, J.C., and Malin, S. 2008. Green entrepreneurship: a method for managing natural resources. Society and Natural Resources, 21(9): 828-844
- Chrystopher, G., and Kristallis, J. 2005. Consumer willingness to pay for organic food. British Food Journal, 107: 320-34.
- Crals, E., and Vereeck, L. 2005. The affordability of sustainable entrepreneurship certification for SMEs. The International Journal of Sustainable Development & World Ecology, 12(2): 173-183.
- D Silva, J.L., Man, N., and Hayrol Azaril, M.S. 2011. Acceptance of sustainable agricultural practices: the case of crop farmers. American Journal of Agricultural and Biological Sciences, 6(2): 227- 230.
- Dean, T.J., and McMullen, J.S. 2007. Toward a theory of sustainable entrepreneurship: reducing environmental degradation through entrepreneurial action. Journal of Business Venturing, 22(1): 50–76.
- Du, Q., Chang, N., Yang, Ch., and Srilakshmi, K.R. 2008. Combination of multispectral remote sensing, variable rate technology and environmental modeling for citrus pest management. Journal of Environmental Management, 86(1): 14-26.
- Dupuy, P.M. 1997. Où en est le droit international de l’environnement à la fin du siècle. RGDIP.
- Hockerts, K., and Wustenhagen, R. 2010. Greening Goliaths versus Emerging Davids: Theorizing about the Role of Incumbents and New Entrants in Sustainable Entrepreneurship. Journal of Business Venturing, 25(5): 481-492.
- Hockerts, K., and Wüstenhagen, R. 2010. Greening Goliaths versus emerging Davids-Theorizing about the role of incumbents and new entrants in sustainable entrepreneurship. Journal of Business Venturing, 25(5): 481–492.
- Ivan, M., and Sascha, K. 2012. Green entrepreneurship: definitions of related concepts. international Journal of Strategic Management, 12 (2): 1-12.
- Kumar, D., and Shivay, Y.S. 2008. Modern concepts of agriculture: Integrated Crop Management.
- Kyro, P. 2001. To grow or not to grow?: Entrepreneurship and sustainable development. International Journal Sustainable Development and World Ecology, 8(1):15–28.
- Leifeld, J. 2012. How sustainable is organic farming. Agriculture, Ecosystems & Environment, 150: 121-122.
- Marios, T., Ioannis, P., and Konstantina, T. 2011. Green entrepreneurship in Greek furniture enterprises. 1Technological Educational Institute of Larissa-Karditsa branch. Department of Wood and Furniture Technology and Design, 232-249.
- Matondi, P.B. 2013. Scope for Empowering Women through Entrepreneurial Development in the Fresh Fruit and Vegetable (FFV) Sector in Zimbabwe. Investment Climate and Business Environment Research Fund (ICBE-RF), Dakar, January.
- Mc Elwee, G. 2005. Developing Entrepreneurial Skills of Farmers. University of Lincoln.
- Meerman, F., Van de Ven, G.W. J., Van Keulen, H., and Berman, H. 1996. Integrated crop management: an approach to sustainable agriculture development. International Journal of Pest Management, 42(1): 13-34.
- Michael, R. 1987. Sustainable Development: Exploring the Contradictions. London: Methuen.
- Mishra, A., Sundaramoorthi, K., Chdambara, R., and Balaji, D. 2003. Operationalization of precision farming in India. Map India conference, Retrieved from http://www.gisdevelopment.net/applicati on/agriculture/overview/pdf/127.pdf
- Mondal, P., and Tewari, V.K. 2007. Present status of precision farming: a review. Internationa Journal of Agricaltural Research, 2(1): 1-10.
- Mondal, P., and Basu, M. 2009. Adoption of precision agriculture technologies in India and in some developing countries: Scope, present status, and strategies. Journal of Progress in natural science, 19 (6): 659-666
- Oliver, Y.M., and Robertson, M.J. 2013. Quantifying the spatial pattern of the yield gap within a farm in a low rainfall Mediterranean climate. Field Crops Research, 150: 29-41
- Pierce, F.J., and Nowak, P. 1999. Aspects of precision agriculture. Advances in Agronomy, 67: 1-85.
- Pierpaoli, E., Carli, G., Pignatti, E., and Canavari, M. 2013. Drivers of precision agriculture technologies adoption: A literature review. Procedia Technology, 8: 61-69.
- Robert, A. 1980. How to save the world. London: Koganpage.
- Searcy, S.W. 1997. Precision Farming: A new approach to crop management. Texas Agricultural Extension Service, Retrieved from http://lubbock.tamu.edu/files/2011/10/pre cisionfarm_1.pdf
- Shane, S., and Venkataraman, S. 2000. The promise of entrepreneurship as a field of research. The Academy of Management Review, 25(1): 217-226.
- Shepherd, D., and Patzelt, H.2010. The New Field of Sustainable Entrepreneurship: Studying Entrepreneurial Action Linking “What is to be sustained” with “What is to be developed”. Entrepreneurship Theory and Practice, 35(1): 137-163.
- Shepherd, D.A., and Patzelt, H. 2008. Sustainable Entrepreneurship: Entrepreneurial Mechanisms Linking What is to be sustained with what is to be developed. Conference proceedings in 5th International AGSE Entrepreneurship Research Exchange, February 5-8, Swinburne University of Technology, Melbourne, Australia.
- Shiming, M., and Sauerborn, J. 2006. Review of history and recent development of organic farming worldwide. Agricultural Sciences in China,5(3): 169- 178.
- Silva, C.B., do Vale, S.M.L.R., Pinto, F.A.C., Muller, C.A.S., and Moura, A.D. 2007. The economic feasibility of precision agriculture in Mato Grosso do Sul State, Brazil: a case study. Journal of Precision Agric, 8(6): 255–265.
- Theocharopoulos, A., Melfou, K., and Papnagiotou, E. 2007. Effciency in sustainable farming systems: the case of integrated crop management Greece. American- Eurasian Journal of Agricultural and Environmental scinence, 2(5); 593-599.
- Wallenberg, P. 2012. Barriers and Triggers to Green Entrepreneurship: An Exploratory Study. Thesis to obtain the degree of Master of Science in Economics and Business Economics, specialisation Entrepreneurship and Strategy Economics, Erasmus University Rotterdam Erasmus School of Economics.
- WCED. 1987. Our Common Future, Oxford: Oxford University Press, World Commission on Environment and Development (WECD)