این تحقیق با هدف شناسایی عوامل بازدارنده توسعه کسب و کارهای پرورش قارچ خوراکی در استان گلستان انجام شد. تحقیق توصیفی و از نوع پیمایشی بود. جامعه آماری تحقیق صاحبان 120 واحد تولید قارچ خوراکی در سطح مناطق روستایی استان گلستان بودند که به شیوه تصادفی طبقهای با انتساب متناسب 100 نفر از آنها انتخاب شدند. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه بود که برای تعیین روایی آن از نظرات متخصصان ترویج و پرورش قارچ استفاده شد. برای بدست آوردن پایایی ابزار تحقیق،30 پرسشنامه در خارج از منطقه جغرافیایی تحقیق تکمیل شد و در نتیجه مقدار ضریب آلفای کرونباخ 90/0 بدست آمد. تجزیه و تحلیل اطلاعات با استفاده از نرم افزار آماری SPSS انجام شد. نتایج حاصل نشان داد عدم آشنایی با روشها و فنون تبلیغاتی مناسب، کمبود نقدینگی و نداشتن سرمایه کافی، عدم وجود واحد و تشکیلات خاص حامی تولیدکنندگان، قیمت بالای تعرفههای سوخت، آب، برق و گاز، عدم وجود خدمات مشاورهای فنی و مهندسی و رقابت ناسالم در بین تولیدکنندگان مهمترین موانع تولید قارچ در مناطق روستایی استان بوده است. توجه به آموزشهای فنی پرورش قارچ خوراکی در کنار آموزش مهارتهای کارآفرینانه مدیریتی به تولیدکنندگان از جمله پیشنهادهای این مطالعه بوده است.
محبوبی, محمد رضا. (1395). بررسی موانع توسعه کسب و کارهای پرورش قارچ خوراکی در نواحی روستایی استان گلستان. مطالعات کارآفرینی و توسعه پایدار کشاورزی, 3(4), 103-117. doi: 10.22069/jead.2017.12507.1235
MLA
محمد رضا محبوبی. "بررسی موانع توسعه کسب و کارهای پرورش قارچ خوراکی در نواحی روستایی استان گلستان", مطالعات کارآفرینی و توسعه پایدار کشاورزی, 3, 4, 1395, 103-117. doi: 10.22069/jead.2017.12507.1235
HARVARD
محبوبی, محمد رضا. (1395). 'بررسی موانع توسعه کسب و کارهای پرورش قارچ خوراکی در نواحی روستایی استان گلستان', مطالعات کارآفرینی و توسعه پایدار کشاورزی, 3(4), pp. 103-117. doi: 10.22069/jead.2017.12507.1235
VANCOUVER
محبوبی, محمد رضا. بررسی موانع توسعه کسب و کارهای پرورش قارچ خوراکی در نواحی روستایی استان گلستان. مطالعات کارآفرینی و توسعه پایدار کشاورزی, 1395; 3(4): 103-117. doi: 10.22069/jead.2017.12507.1235