خلاقیت و نوآوری و توان کشف فرصتهای جدید از بارزترین ویژگیهای کارآفرینان است و بخش تعاونی بهترین بستر برای پرورش و پیشرفت کارآفرینان و گرایش به کارآفرینی جمعی میباشد. هدف تحقیق حاضر بررسی گرایش به کارآفرینی جمعی در تعاونی تولید کشاورزی میباشد. اطلاعات مورد نیاز آن از طریق بررسی و تحلیل ادبیات نظری و پیشینه پژوهشی موضوع موردنظر به شیوه مطالعات کتابخانهای گردآوری شده است. نتایج پژوهش نشان دهنده آن است که رابطه قوی بین تعاونیها و کارآفرینی وجود دارد و در حقیقت کارآفرینی به منزله یکی از پیششرطهای اصلی موفقیت تعاونیها به شمار میرود. در واقع تعاونیها میتوانند با بهرهگیری از عناصر کارآفرینی جمعی مانند خلاقیت، نوآوری، شناسایی و بهرهگیری از فرصتها، ریسکپذیری و غیره کارایی و اثربخشی خود را افزایش داده و به شکل موفقتری عمل نمایند. بر این اساس، ضروری است تا زمینهها و حمایتهای لازم از جمله مالی، قانونی، آموزشی، مشاورهای و اطلاعرسانی از سوی سازمانها و نهادهای ذیربط برای توسعه، تقویت و گرایش به کارآفرینی جمعی در تعاونیها صورت پذیرد.
شریف زاده, محمد شریف, رستمی فلوردی, الهه, & عبدالله زاده, غلامحسین. (1395). گرایش به کارآفرینی جمعی در تعاونیهای کشاورزی. مطالعات کارآفرینی و توسعه پایدار کشاورزی, 3(2), 115-131. doi: 10.22069/jead.2016.3079
MLA
محمد شریف شریف زاده; الهه رستمی فلوردی; غلامحسین عبدالله زاده. "گرایش به کارآفرینی جمعی در تعاونیهای کشاورزی". مطالعات کارآفرینی و توسعه پایدار کشاورزی, 3, 2, 1395, 115-131. doi: 10.22069/jead.2016.3079
HARVARD
شریف زاده, محمد شریف, رستمی فلوردی, الهه, عبدالله زاده, غلامحسین. (1395). 'گرایش به کارآفرینی جمعی در تعاونیهای کشاورزی', مطالعات کارآفرینی و توسعه پایدار کشاورزی, 3(2), pp. 115-131. doi: 10.22069/jead.2016.3079
VANCOUVER
شریف زاده, محمد شریف, رستمی فلوردی, الهه, عبدالله زاده, غلامحسین. گرایش به کارآفرینی جمعی در تعاونیهای کشاورزی. مطالعات کارآفرینی و توسعه پایدار کشاورزی, 1395; 3(2): 115-131. doi: 10.22069/jead.2016.3079