اصغری بیرام، ز.، و بصیری، ع. (1389). بهینهسازی فرآیند خشککردن ترکیبی اسمز-هوای داغ برشهای قارچ دکمهای توسط روش سطح پاسخ. ﻋﻠﻮم ﻏﺬاﻳﻲ و ﺗﻐﺬﻳﻪ، 7(2): 50-39.
- آقاجانی، ح.، عباسقلیپور، م.، و فهیمیراد، م. (1392). تبیین روشهای تأمین مالی طرحهای کارآفرینانه مطالعه موردی تعاون گران استان مازندران، فصلنامه رشد فناوری، 9(36): 36-29.
- الوانی، س.، و رحمتی، م. (1387). ﺑﺮرﺳﻲ اﻗﺘﺼﺎدی زمینههای اﻳﺠﺎد کسبوکار در ﺻﻨﻌﺖ ﮔﻞ و ﮔﻴﺎﻫﺎن زﻳﻨﺘﻲ. ﺗﻮﺳﻌﻪ ﻛﺎرآﻓﺮﻳﻨﻲ، 1(1): 50-11.
- بارن، ر.، و شین، ا. (1964). کارآفرینی: دیدگاه فرآیندی.ترجمه م. زالی، و ر. و. شکوهی (1393)، چاپ سوم، تهران: انتشارات دانشگاه تهران.
- بنایان کرمانی، م.، مهدیان، ا.، و کاراژیان، ر. (1396). تأثیر بستهبندی نانو کامپوزیتهای زیستتخریبپذیر برپایه پلی اتلین-نشاسته-نانورس بر خصوصیات فیزیکوشیمایی قارچ دکمهای. علوم صنایع غذایی، 15(76):329-335.
- ذکائی، م.، بازیار، س.، و خانه باد، م. (1389). تکنولوژی پیشرفته تولید خاک پوششی با استفاده از ورمی کمپوست برای پرورش قارچ خوراکی. ﻓﺼﻠﻨﺎﻣﻪ ﻋﻠﻮﻡ ﺯﻳﺴﺘﻰ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺁﺯﺍﺩ ﺍﺳﻼﻣﻰ ﻭﺍﺣــﺪ ﺯﻧﺠﺎﻥ، 26-19.
- رحیمی، م.، ایزدی، ح.، و جمشیدی، ح. (1395). آزمون مدیریت سرمایه در گردش و اجزای تشکیلدهنده آن در سودآوری شرکتهای کوچک و متوسط عضو بنگاه اقتصادی غیر بورسی مبتنی بر متغیرهای ترکیبی. فصلنامه علمی پژوهشی دانش حسابداری و حسابرسی مدیریت، 5(19): 127-117.
- رستمی، ف.، ادریس اله ویسی، م.، و ریحانیفر، ب. (1393). چالشها و تنگناهای توسعة پرورش قارچ خوراکی (مطالعة موردی: استان کرمانشاه). تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران، 45(3): 482-467.
- رنجبریان، ب.، و نبوی چاشمی، س. (1379). بررسی روشهای بازاریابی و ترویـــج محصولات شیری مطالعه موردی: محصول پنیر.اقتصاد کشاورزی و توسعه، 8(31): 233-217.
10. سعیدی، م.، خجستهپور، م.، عباسپورفرد، م.، فارسی، م.، و نیکخواه، ا. (1393). بررسی انرژی مصرفی تولید قارچ دکمهای (Agaricus bisporus) در سطوح مختلف بستر کشت سالیانــه در استان خراسان رضوی. نشریه مکانیزاسیون کشاورزی، 1(2): 67-57.
- سیدان، س. (1379). بررسی اقتصادی کشت سیر در استان همدان. اقتصاد کشاورزی و توسعه، 8(31): 137-151.
12. شادمانی، ع.، و صالح، ا. (1383). بررسی روشهای مورد استفاده در ارزیابی مالی و اقتصادی طرحهای سرمایهگذاری در بخش کشاورزی ایران. ﻓﺼﻠﻨﺎﻣﻪ ﭘﮋوﻫﺸﯽ ﺑﺎﻧﮏ ﮐـﺸﺎورزی، 1383(4): 69-87.
13. شفیعی، م. (1397). راهنمای تهیه طرح کسب و کار (طرح جامع تدوین چشمانداز پروژه قبل از اجرا)، چاپ چهاردهم، تهران: مؤسسه خدمات فرهنگی رسا.
14. صالح، ا.، سعیدی، آ.، و یزدانی، س. (1387). بررسی عوامل مؤثر بر سودآوری واحدهای تولیدی قارچ دکمهای (مطالعه موردی: استان تهران). پژوهش و سازندگی در زراعت و باغبانی، 61-53.
- صمدی، ع. (1398). طراحی و ایجاد صنایع (مطالعات امکانسنجی)، چاپ اول، همدان: مرکز نشر دانشگاه بوعلی سینا.
16. فارسی، م.، جلالزاده، ب.، و ملک زاده، خ. (1388). اصلاح و تولید نژادهای دورگ در قارچ خوراکی دکمهای. ششمین کنگره علوم باغبانی ایران، رشت، دانشگاه گیلان.
17. فارسی، م.، طاهری، پ.، و کردیانی، ا. (1389). بررسی نقش قارچهای گرمادوست در کمپوست قارچ خوراکی دکمهای سفید.ﻧﺸﺮﻳﻪ علوم باغبانی (ﺻﻨﺎﻳﻊ ﻋﻠﻮم و ﻛﺸﺎورزی)، 24(2): 275-265.
18. قربانی، م.، و ترابی، س. (1396). بررسی عوامل کیفی مؤثر بر قیمت قارچهای خوراکی (مطالعه موردی: منطقه شش شهرداری تهران). اقتصاد کشاورزی و توسعه، 25(99): 149-125.
19. کهنسال، م.، سادات همراز، س.، و احمدی، ح. (1387). ارزیابی اقتصادی ایجاد گاوداری شیری مطالعه موردی شهرستان گناباد. سومین کنگره علوم دامی کشور.
20. گردان، ح.، خاتمیراد، م.، ذوالعلی، ج.، و فارسی، م. (1386). معرفی و ثبت سه نژاد اصلاحشده از قارچ خوراکی دکمهای، Agaricus bisporus. مجله دانش کشاورزی، 17(2):171-188.
21. گوبینگر، ک.، رابل، م.، سوان، ا.، و ورانی، ت. (1395). مدیریت نوآوری و محصول، ترجمه م. اکبری، ا. ذررهپرور شجاع، و ا. ذرهپرور شجاع، چاپ اول، تهران: انتشارات دانشگاه تهران.
22. محبوبی، م. (1395). بررسی موانع توسعه کسب وکارهای پرورش قارچ خوراکی در نواحی روستایی استان گلستان.نشریه کارآفرینی در کشاورزی، 3(4): 104-117.
- مرادی، م. (1394). محیط کسبوکار؛ نظریهها، شاخصها، تکنیکها. تهران: انتشارات دانشگاه تهران.
- مرکز آمار ایران. (1396). نتایج سرشماری از واحدهای پرورش قارچ خوراکی کشور سال 1396. تهران: مرکز آمار ایران.
25. مقصود، ف.، ملکیان، آ.، محسنی ساروی، م.، و بذرافشان، ا. (1393). پایش و پهنهبندی خصوصیات خشکسالی هواشناسی با استفاده از مدل زنجیرة مارکوف و روشهای زمین آمار (مطالعه موردی: استان قزوین). مرتع و آبخیزداری، 69(4):1099-1075.
26. مقیمی، س.، و احمدپور داریانی، م. (1387). آﻣﻮزش ﻛﺎرآﻓﺮﻳﻨﻲ در کسبوکارهای ﻛﻮﭼﻚ ﻣﺘﻮﺳﻂ و اﻳﺮان: راﻫﻜﺎرﻫﺎ ﻧﻴﺎزﻫﺎ و راهکارها. ﺗﻮﺳﻌﻪ ﻛﺎرآﻓﺮﻳﻨﻲ، 1(1): 245-207.
- مهدیپور، ا.، صدرالاشرافی، م.، و کرباسی، ع. (1384). بررسی بازاریابی محصول سیبزمینی در ایران. علوم کشاورزی، 11(3):121-131.
- Chauhan, S. (2019). Economic viability of button mushroom cultivation in Himachal Pradesh. Himachal Journal of Agricultural Research, 45(1&2), 80-88.
- Clarke, M. (2019). Industry-specific impact assessment program: mushroom. Hort. innovation, 1-18.
- Dey, A., Patel, S., and Rashid, M.M. (2020). Small-scale Mushroom Production Unit for the Upliftment of Rural Economy and Women Empowerment in India: A Review. Current Journal of Applied Science and Technology, 39(2): 38-46.
- Frempong, A. (2000). A Study of the Profitability of Mushroom Cultivation in the Greater Accra Region of Ghana. University of Ghana.
- Jat, B.L., Jat, D.K., Choudhary, D.S.P., Akbar, I.U., and Rawat, R.S. (2017). The Study of Profitability of Mushroom Cultivation in Kashmir. Biosciences, 10(10): 1897-1907.
- Kumar, S., Chand, G., Srivastava, J., and Ahmad, M.S. (2014). Postharvest
technology of button mushroom: a socio-economic feasibility. Journal of Postharvest Technology, 2(2), 136-145.
- Poudel, S., and Bajracharya, A. (2011). Prospects and challenges of mushroom cultivation in Nepal: A case study of Lakuri Bhanjyang, Lalitpur. A paper presented to Environment Veteran Firm (EVF), Japan and Nepal-Japan Project Team members at Tokyo City University, Japan, 1-4.
- Sharma, K., Kothari, S., Panwar, N., Rathore, N., and Samar, K. (2020). Experimental Investigation on Farmer-Friendly Hybrid Dryer for Indoor Drying of Mushroom. Advances in Energy Research, 2: 81-92.
- Tahir, A., and Hassan, S. (2013). Economic feasibility of small-scale button mushroom.