@article { author = {سامانی قطب آبادی, سحر and ترابی فارسانی, ندا and شفیعی, زاهد and بذرافشان, مرتضی and غفاری, سید رامین}, title = {Organic Organizational Structure and Organizational Entrepreneurship in Agricultural Cooperatives}, journal = {Journal of Studies in Entrepreneurship and Sustainable Agricultural Development}, volume = {4}, number = {2}, pages = {27-42}, year = {2017}, publisher = {Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources}, issn = {2821-0972}, eissn = {2783-4883}, doi = {10.22069/jead.2017.12822.1245}, abstract = {Abstract1Nowadays, many experts believe that the survival and duration of enterprises, especiallyagricultural cooperatives in the future depends on the development, improvement andpromotion of organizational entrepreneurship. The development of organizationalentrepreneurship in agricultural cooperatives, undoubtedly need appropriate organizationalstructure. Cooperation, as one of the main components of economic could prepare requirementsnecessary to development of organizational entrepreneurship. Nevertheless investigate the effectof organic organizational structure on organizational entrepreneurship in agriculturalcooperatives is essential to promote, dynamic and improve the performance of agriculturalcooperatives. So, this study has been conducted to investigate effect of organic organizationalstructure, demanded structure and appropriate for development of organizationalentrepreneurship in agricultural cooperative. The results revealed that appropriate organizationalstructure in agricultural cooperatives can be effective in organizational entrepreneurship incooperatives to improve the performance of agricultural cooperatives.}, keywords = {Keywords: Agricultural cooperatives,Organic organizational structure,Organizational Entrepreneurship,Sustainable rural developmen}, title_fa = {شناسایی ظرفیت های گردشگری کشاورزی در شهرستان جهرم با استفاده از مدل توز}, abstract_fa = {امروزه گردشگری کشاورزی به عنوان بخشی از کسب و کار روستایی، ابزاری برای ارتقای کیفیت زندگی و حیات اقتصادی جوامع روستایی دیده می‌شود. گردشگری کشاورزی کشاورزان روستایی را قادر می‌سازد تا بازدیدهای لذت‌بخشی از زندگی و فرهنگ روستایی را برای گردشگران از طریق تفریح و سرگرمی، فعالیت‌های کشاورزی و محصولات کشاورزی فراهم کنند. این پژوهش، پتانسیل-های گردشگری کشاورزی در شهرستان جهرم را از یک دیدگاه مدیریت استراتژیک نشان می‌دهد و پیشنهادات مناسب استراتژیک با استفاده از تجزیه و تحلیلTOWS به کمک نرم‌افزار Excel ارائه و اولویت‌بندی می‌کند تا این مقوله توسعه یافته‌تر و موثرتر شود. اطلاعات برای تعیین محیط داخلی و خارجی با استفاده از یک بحث گروهی رسمی متشکل از ده نفر از خبرگان در زمینه گردشگری و کشاورزی در شهرستان جهرم جمع‌آوری شد. پرسشنامه با استفاده از عوامل داخلی و خارجی شناسایی شده توسعه داده شد و بین خبرگان توزیع گردید. نتایج نشان داد که استراتژی تهاجمی، بهترین راهبرد حمایت از گردشگری کشاورزی در زمینه مکان مورد مطالعه است. بر اساس ماتریس داخلی و خارجی، استراتژی حفظ و نگهداری وضع موجود انتخاب گردید و در اولویت‌بندی به استراتژی‌ها با توجه به استراتژی انتخابی تهاجمی، استراتژی «تاکید بر توسعه گردشگری کشاورزی به دلیل مطرح بودن شهرستان جهرم به عنوان قطب کشاورزی، تقاضای گردشگران به مزارع و مقاصد گردشگری کشاورزی و محصولات ارگانیک، محلی – روستایی و وسعت زمین‌های کشاورزی در جهت توسعه پایدار» با بالاترین امتیاز جذابیت در صدر اولویت‌بندی قرار گرفت.}, keywords_fa = {گردشگری روستایی,گردشگری کشاورزی,مدل توز}, url = {https://jead.gau.ac.ir/article_3629.html}, eprint = {https://jead.gau.ac.ir/article_3629_19a97c63db62b0998f190d72dd3b29aa.pdf} }