@article { author = {احسانی فر, تهمینه and رستمی, فرحناز and نادری, نادر and خوش خوی, شهاب}, title = {}, journal = {Journal of Studies in Entrepreneurship and Sustainable Agricultural Development}, volume = {4}, number = {1}, pages = {19-36}, year = {2017}, publisher = {Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources}, issn = {2821-0972}, eissn = {2783-4883}, doi = {10.22069/jead.2017.12148.1224}, abstract = {}, keywords = {}, title_fa = {بررسی شاخص‌های پایداری در فعالیت‌های کارآفرینانه کشاورزی}, abstract_fa = {هدف از راه‌اندازی یک فعالیت‌ کارآفرینانه پایدار این است که، رفاه انسانی، محیط زیست و درآمد افراد را بهبود ببخشد. این نوع از کسب و کارها، ریسک‌های اکولوژیکی و هم‌چنین فشارهای زیست‌ محیطی که ممکن است مانع ایجاد فرصت‌های جدید شوند را در نظر می‌گیرد. بر این مبنا در این تحقیق پس از بررسی ادبیات پایداری و کارآفرینی پایدار، به ارئه شاخص‌های پایداری در فعالیت کارآفرینانه استان کرمانشاه پرداخته شد. بر مبنای یافته‌های بخش پیمایشی تحقیق، که با رویکرد کیفی و با بهره‌گیری از نظرات 27 کارآفرین و 10 نفر از اساتید و کارشناسان انجام شد و شاخص‌های پایداری در بعد زیست محیطی 13 شاخص، 11 شاخص اجتماعی و 10 شاخص اقتصادی به دست آمد. از نظر کارآفرینان و کارشناسان، برای پایداری یک فعالیت‌ کارآفرینانه کشاورزی طراحی این شاخص‌ها بسیار مهم می‌باشد. در مرحله بعد این شاخص‌ها مورد اولویت‌بندی قرار گرفتند. اولویت‌بندی شاخص‌ها نشان داد که در بعد زیست‌محیطی؛ شاخص میزان استفاده از سموم و کود شیمیایی در فعالیت‌های کارآفرینانه کشاورزی، در بعد اجتماعی؛ میزان ارتباط کارآفرینان با مراکز مشاوره و کارشناسان حوزه کشاورزی و در بعد اقتصادی؛ شاخص میزان ریسک محصول تولید شده توسط فعالیت‌های کارافرینانه، از جمله شاخص‌هایی بودند که نسبت به سایر شاخص‌ها امتیاز بالاتری را به دست‌ آوردند و در نتیجه به عنوان مهم‌ترین شاخص شناخته شدند.}, keywords_fa = {شاخص,پایداری,کارآفرینی پایدار,فعالیت‌های کارآفرینانه کشاورزی}, url = {https://jead.gau.ac.ir/article_3498.html}, eprint = {https://jead.gau.ac.ir/article_3498_ad5f02ed975c065ff212360aaf107654.pdf} }