@article { author = {حسینی نیا, غلامحسین and یعقوبی فرانی, احمد and ایرانی, مژگان}, title = {Factors Affecting Research and Development’ Success in Food Industries}, journal = {Journal of Studies in Entrepreneurship and Sustainable Agricultural Development}, volume = {2}, number = {4}, pages = {113-130}, year = {2016}, publisher = {Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources}, issn = {2821-0972}, eissn = {2783-4883}, doi = {}, abstract = {Abstract2Research and Development (R&D) units have an important role in creation ofknowledge and technology, emergence of innovative ideas, reforming processesand technical methods and providing bases for entrepreneurship development in allkind of businesses. Accordingly, economical firms and businesses tend to thecreating and developing R&D. In food industries also, managers paid attention tothe importance of R&D and tried to create new R&D units. Based on previousresearches, different kinds of internal and external factors affecting the success ofR&D units. In this study, the concept and functions of R&D units have beendiscussed and in another part, the most important factors affecting the success ofR&D units in Iranian food industries have been assessed. The statistical populationconsisted of managers of R&D units in food industry enterprise countrywide. 72persons were selected as sample using random sampling. Also, a questionnaire wasused as the major tool for data gathering that its validity was confirmed by panel ofexpert. The principal components consisted of three main intra-organizationalfactors: Human factors, procedural factors and structural factors. Based on themain research findings, it was recommended some suggestions for improvement ofthe factors to achieve a higher degree of effectiveness in the related R&D systemsin food industry in Iran.}, keywords = {Keywords: Research and Development,Organization,Organizational processes,Organizational structure,Food industries}, title_fa = {عوامل موثر بر موفقیت تحقیق و توسعه در صنایع غذایی}, abstract_fa = {نظام‌های تحقیق و توسعه نقش موثری در خلق دانش و فناوری، پیدایش ایده ها و اندیشه های نوآورانه، بازسازی فرایندها و شیوه‌های کاری و فراهم شدن فرصت‌های جدید کارآفرینی و توسعه کسب و کار دارند. بر همین اساس در بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی، تمایل زیادی به ایجاد و توسعه نظام‌های تحقیق و توسعه به‌وجود آمده است. این موضوع در صنایع غذایی نیز مورد توجه قرار گرفته و در اکثر واحدهای تولیدی صنایع غذایی بزرگ، واحد تحقیق و توسعه بعنوان یکی از بخش های موثر در فرایند تولید ایجاد شده است. بر مبنای پژوهش‌های انجام شده، موفقیت نظام‌های تحقیق و توسعه مستلزم وجود برخی زیر ساخت‌ها و فراهم بودن مجموعه‌ای از عوامل درون و برون سازمانی است. در مقاله حاضر به بررسی ماهیت و کارکردهای نظام‌های تحقیق و توسعه و تبیین عوامل و شرایط موثر بر کارآمدی این نظام‌ها، به بررسی تأثیر مولفه‌های سازمانی بر موفقیت نظام‌های تحقیق و توسعه در واحدهای صنایع غذایی کشور پرداخته شده است. در این پژوهش به منظور بررسی وضعیت مولفه‌های سازمانی در نظام‌های تحقیق و توسعه، دیدگاه‌های جمعی از مدیران واحدهای تحقیق و توسعه در بنگاه‌های صنایع غذایی کشور مورد بررسی قرار گرفته است. بر مبنای نظرات مدیران مورد نظر، عوامل انسانی، شرایط مرتبط با وضعیت ساختار سازمانی و چگونگی فرایندهای سازمانی، تأثیر معناداری بر موفقیت نظام‌های تحقیق و توسعه در بنگاه‌های صنایع غذایی دارند. بر این مبنا پیشنهاداتی برای اصلاح و بهبود وضعیت عوامل مذکور برای دستیابی به سطح بالاتری از اثربخشی در نظام‌های تحقیق و توسعه ارائه شده است.}, keywords_fa = {تحقیق و توسعه,سازمان,فرایندهای سازمانی,ساختار سازمانی,صنایع غذایی}, url = {https://jead.gau.ac.ir/article_2830.html}, eprint = {https://jead.gau.ac.ir/article_2830_3679ebea90d8d3363c6a3cb86af837f8.pdf} }